produk

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 10 taun

tentang Kami

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 10 taun

XIONGXIAN HAIXING HEADWEAR CO., LTD.

XIONGXIAN HAIXING HEADWEAR CO., LTD. mangrupakeun produser profésional sarta ngalaman, anu perenahna di kawentar base dagangan leutik Baigou. Urang tiasa ngararancang jeung produk make nurutkeun syarat konsumén 'atawa prosés kalayan bahan disadiakeun. pemesanan OEM ogé produk welcome.Our nutupan caps baseball, midang fashion, midang barudak na caps lianna. Simkuring gaduh set pinuh ku garis produksi tina tailing, jahit, embroidering mun packing, dilengkepan sistem kadali kualitas ketat. Simkuring gaduh pagawe terampil jeung aturan inspeksi kualitas ketat.

POPULAR produk

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 10 taun

wartos

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 10 taun

  • Impor & Ékspor Trading

    Top hat sarta usum topi etc.All produk nu mibanda gaya fashionable, aranjeunna workmanship rupa, aya mire salabilitied ti 30 nagara sakuliah peuntas kayaning Éropa sarta East.top Tengah hat sarta usum topi etc.All produk anu kalawan gaya fashionable sipatna rupa workmanship, ...

  • Simkuring gaduh garis produksi-kelas munggaran, daya téhnik kuat

    Lokasina di dagangan leutik base-Baigou na Xiongan aréa anyar kawentar nu deukeut Beijing -the ibukota Cina jeung port badag di kalér Cina -Tianjin.that nyaeta mean eta boga kaayaan lalulintas pohara merenah tur spasi ngembangkeun alus di hareup. Simkuring gaduh garis produksi -class heula, ...