производи

Професионална производител со повеќе од 10 години искуство

за нас

Професионална производител со повеќе од 10 години искуство

XIONGXIAN HAIXING headwear CO., LTD.

XIONGXIAN HAIXING headwear CO., LTD. е професионална и искусни производителот, кој се наоѓа во познатата мали стока база Baigou. Ние можеме да се направи дизајн и производи според барањата или процес со обезбедени материјали на клиентите. OEM наредби се исто така welcome.Our производи ги покрие безбол капи, мода капи, капи и други деца капи. Имаме целосен сет на производствени линии од tailing, шиење, везење на пакување, опремени со строга контрола на квалитетот. Ние имаме квалификувани работници и строги правила за контрола на квалитетот.

популарен производ

Професионална производител со повеќе од 10 години искуство

ВЕСТИ

Професионална производител со повеќе од 10 години искуство

  • Увоз и извоз тргување

    Топ капа и зимски капи etc.All производи се со модерен стил, тие се во ред изработка, се salabilitied калта од 30 земји во странство, како што Европа и капа и зимски капи Блискиот East.top etc.All производи се со модерен стил, тие се во ред изработка, ...

  • Имаме производствена линија од прва класа, силна техника моќ

    Се наоѓа во познатата мали стока база Baigou и Xiongan нова област која во близина на Пекинг -на главниот град на Кина и на големите пристаниште во северниот дел на Кина -Tianjin.that е значи дека има многу погодни услови во сообраќајот и добар простор за развој во иднина. Имаме првата класа производствена линија, ...