produk

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 10 Taun

babagan awake dhewe

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 10 Taun

XIONGXIAN HAIXING Headwear CO., LTD.

XIONGXIAN HAIXING Headwear CO., LTD. punika produser profesional lan experienced, kang dumunung ing misuwur basa dagangan cilik Baigou. Kita bisa desain lan produk make miturut syarat pelanggan 'utawa proses karo bahan diwenehake. pesenan OEM uga produk welcome.Our nutupi huruf enggak, huruf fashion, huruf anak lan huruf liyane. We kudu pesawat kebak garis produksi saka tailing, sewing, embroidering kanggo diinget, dilengkapi sistem kontrol kualitas ketat. We kudu trampil buruh lan aturan pengawasan kuat kualitas.

POPULER PRODUCT

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 10 Taun

NEWS

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 10 Taun

  • Impor & Ekspor Trading

    Top kupluk lan mangsa topi etc.All produk karo gaya modern, lagi workmanship nggoleki, sing mire salabilitied saka 30 negara kabeh liwat jaban rangkah kayata Eropah lan East.top Tengah kupluk lan mangsa topi etc.All produk karo gaya modern, lagi nggoleki workmanship, ...

  • We kudu baris produksi-kelas kapisan, daya technique kuwat

    Dumunung ing dagangan cilik basa-Baigou lan Xiongan area anyar misuwur kang near Beijing -Outsourcer ibukutha China lan port amba ing lor China -Tianjin.that iku tegese wis kahanan lalu lintas banget trep lan papan pangembangan apik ing mangsa. We kudu baris produksi -class pisanan, ...